Information 20-01-2013

 

Peru strikvarer:
Hvis du har læst projekt Heyidi, så kan vi her tilføje, at vi har spurgt Heyidis mor, Rosario, om hun vil strikke for os. Vi har afbrudt samarbejdet med den gruppe, som vi tidligere har haft til at strikke for os.

http://www.chatbreak.dk/clipart/hobby/261.gifVi har nemlig konstateret, at gruppen, som udelukkende består af kvinder, bliver meget underbetalt og det kan vi ikke acceptere. Vi kan ikke tillade at samarbejde med et firma, som stærkt under-betaler sine medarbejdere. Desuden bliver der heller ikke taget hånd om kvinderne i situationer, hvor de udsættes for vold af deres ægtefæller.
Da vi jo ikke kan hjælpe alle, så har vi set os nødsaget til at stoppesamarbejdet med denne gruppe og har, som nævnt, nu spurgt Heyidismor om hun kan strikke for os, da vi mangler strikvarer til videresalg.Hun har svaret ja og har sagt, at hun kan lave det som vi ønsker. Hun har også en veninde som kan hjælpe, hvis der er behov for det, siger hun.

 

 

Samarbejde med Inti:

Solens Børn er medlem af Seniorer uden grænser og herigennem har vi fået etableret en kontakt til Rejsebureauet Horisont, som har vist interesse for at starte et samarbejde med Inti. Aase har haft et møde med rejsebureauet, hvor de har talt om, at når de er i Cusco, så vil de gerne besøge Inti - og høre om det arbejde der laves der. pt.
Aase undersøger hvordan det praktisk kan gennemføres og hvilke omkostninger det eventuelt må have, da Inti jo også skal have noget for at modtage danskerne. 

http://www.chatbreak.dk/clipart/trae_blad/262.gif
Træplantning:
Der desværre ikke kommet gang i træplantningen endnu.
Det skyldes, at mange af de som skal hjælpe med projektet
er på ferie i perioden frem til marts måned.

Jens presser fortsat på for at få gang i arbejdet. 


Anonyme Alkoholikere (AA):
Gennem flere måneder har Jens forsøgt at komme i kontakt med ledelsen af mandefængslet i Cusco for at tale med dem om AA. Det er endelig lykkedes at få et ja fra ledelsen her i januar måned.
Planen er at komme ind og tale om AA. Vi følger spændt udviklingen.
Noget tilsvarende er i gang i Andahuaylas, ligesom Jens også taler om emnet, når han er med til forældremøderne på Inti.

 

 

 

opdateret YMD: 130223