Information 23-01-2013

 


Nødråb – Økonomi:              http://www.chatbreak.dk/clipart/penge/059.gif

Kære medlemmer: Her ved indgangen i det nye år, kan vi se, at der er en del medlemmer, der ikke har fået betalt kontingent for 2012.
Kontingentbetalingen er rygraden i vor forening.
For et par år siden, fik vi indført Betalingsservice, dvs. at der automatisk kan betales over PBS (som nu hedder NETS) for på den måde at gøre det lettere, så kontingentet automatisk blev betalt en gang om året.
Hvis ikke du er tilmeldt Betalingsservice, og du fortsat gerne vil støtte Solens Børn og derigennem arbejdet med de unge på Inti, så kan du næste gang du modtager indbetalingskort, tilmelde dig med de oplysninger som står på indbetalingskortet.

Skulle du være en af de som endnu ikke har fået betalt for 2012, beder vi til, at du hurtigt får det udlignet. I din bank kan du bede om at få beløbet overført til denne konto:

Reg.nr. 8401 Konto 1038589

På forhånd tak for din hjælp - der gavner et fælles mål.

 

 

Nødråb – kan du hjælpe i en af vore boder: 

http://2.bp.blogspot.com/-gHkCe3b7ti4/Tap6FY0i5LI/AAAAAAAACI4/0xs81rpkTD0/s400/loppemarked.gif                                   

Kære medlemmer: Vi vil blive rigtig glad, hvis du har mulighed for at kunne hjælpe os en enkelt gang eller to i løbet af året med at passe en af vore boder sammen med en anden eller to, når vi holder loppemarked eller salg af Peru varer.
Vi er ikke så mange til disse opgaver, så derfor vil det være en meget kærkommen hjælp, hvis du har mulighed for at give os en håndsrækning på et af vore markeder en gang imellem.

Ring til Aase Johannessen på telefon
22 36 70 37 Eller send en mail til info@solensboern.dk        

 

 

 

opdateret YMD: 130223